Fiskburgare

4 portioner

  1. 400 g fiskfilé t ex torsk
  2. 1 ägg
  3. 1/2 dl mjölk
  4. 1 tsk salt
  5. 1 krm vitpeppar
  6. 1 1/2 dl ströbröd
  7. matfett att steka i
  8. Dressing
  9. 3 dl gräddfil
  10. 1 msk senap
  11. 2 msk grillgurka
  12. Till servering
  13. strimlad isbergssallad
  14. finahackad rå lök
  15. stekt gul lök
  16. tomat i skivor
  17. hamburgerbröd

Så här gör du

Close

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

1.Kör de halvtinade fiskfiléerna, ägget, mjölken och kryddorna i matberedare till en färs.

2.Forma den lösa färsen med vattensköljda händer till 8 runda biffar (för 4 port). Vänd biffarna i ströbröd och stek varsamt.

3.Blanda dressingen. Bygg burgare och servera med valda tillbehör.