HAMBURGARE MED ÄPPELTSATSIKI

Ingredienser (4 portioner)

  1. 400 g nötfärs 10% fett
  2. 3 tsk worcestersås
  3. 1 tsk salt
  4. 2 tsk Arla® Svenskt Smör
  5. 2 st små äpplen
  6. 1 1⁄2 dl Arla Köket® matyoghurt
  7. 1 msk riven pepparrot
  8. 4 skivor bröd mörkt eller ljust
  9. 1 skivad tomat
  10. Svartpeppar

 

Gör så här:

Blanda färsen med worchestershiresås och salt. Platta ut den till 4 tunna hamburgare. Stek dem i smör i en teflonpanna någon min på varje sida. Riv äpplet grovt. Blanda äpple, yoghurt och pepparrot. Rosta brödet. Lägg hamburgarna på brödskivorna och toppa med tomat och äppeltsatsiki. Mal över svartpeppar.